Медведєв видав нову порцію добірної бздури: Кінець України і вступ Львова до НАТО

Читать на русском

Медведєв видав нову порцію добірної бздури: Кінець України і вступ Львова до НАТО

Медведєв видав нову порцію добірної бздури: Кінець України і вступ Львова до НАТО

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв видав нову порцію маячні у своєму "фірмовому стилі". Він примудрився пов’язати війну Ізраїлю та ХАМАС, пропалестинські мітинги в Європі та вступ України до НАТО.

Цю гримучу суміш Медведєв щедро приправив кремлівськими тезами про нібито відсутність України, українців та української мови. Черговий "перл" представника російської правлячої верхівки з’явився у його Telegram-каналі.

Згадавши про пропалестинські мітинги на вулицях європейських міст, Медведєв примудрився прив’язати до них перспективи вступу України до НАТО, а також раптово дійшов висновку, що Захід "визнав" окупацію та анексію Росією українських Криму, Донецької та Луганської областей.

"Європа вирує. На вулицях сотні тисяч людей протестують проти цинічної західної підтримки насильства в Газі. Під сурдинку великої близькосхідної крові деякі чинні та колишні чиновники НАТО акуратно закидають нові ідейки по Україні. Мовляв, треба її прийняти до Альянсу, але без Криму та Донбасу. Отже, ці території вже точно не Україна в їхньому розумінні", – написав заступник голови Ради безпеки РФ.

Далі ж російський чиновник, якого давно і небезпідставно підозрюють у надмірній пристрасті до міцних алкогольних напоїв, дійшов до ще більш несподіваних "висновків": заявив про те, що жодної України не існує, а президент Володимир Зеленський нібито є узурпатором.

"Важливо йти далі. Треба визнати, що і Одеса, і Миколаїв, і Київ, і практично все інше – ніяка не Україна. Після цього лише три кроки до визнання очевидного: Зеленський, який не йде на вибори, – не президент, а узурпатор . Українська мова – НЕ мова, а суржик. Україна – НЕ країна, а штучно зібрані території", – дав Медведєв країнам НАТО "пораду", якої у нього ніхто не просив.

Україні ж великий "експерт" з демократичних виборів та етнополітології Медведєв "залишив" місто Львів, яке він незмінно іменує на польський манер, намагаючись наголосити, що захід України нібито має належати Польщі.

"А що ж тоді приймати до НАТО, запитаєте ви. Ну, можна прийняти місто Лемберг з околицями (поки що Львівську область), якщо там дуже наполягатимуть. Або взагалі замахнутися на більше, розширивши в черговий раз критерії членства в Альянсі. Взяти і запросити туди Ізраїль разом з Палестиною, перетворивши вічних ворогів на союзників. І на додачу до них Афганістан. Даремно хіба натовці там сиділи двадцять років поспіль.Ось тоді-то на Близькому Сході запанує освічена демократія на англосаксонський манер. І настане повне щастя", – блиснув "інтелектом" представник правлячої верхівки РФ.

Варто зазначити, що цього разу Медведєв примудрився уникнути звичних йому погроз ядерним ударом, сконцентрувавшись на іншій своїй улюбленій тезі – запереченні права українців і України на існування.

Кінець України і вступ Львова до НАТО: Медведєв видав нову порцію добірної бздури qkxiqdxiqdeihrant



Актуально

Теги