Патрушев виступив на тлі карти РФ без окупованих територій: "Захід підкинув"

Читать на русском

Патрушев виступив на тлі карти РФ без окупованих територій:

Патрушев виступив на тлі карти РФ без окупованих територій: "Захід підкинув"

Журналістка Марія Певчих зазначила, що колишній директор ФСБ виступив із промовою про Путіна, яка більше нагадувала поминальну. А за мапу Росії без захоплених українських територій простим громадянам можуть призначити тюремний термін.

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев виступив на російському форумі "Знання", де на його тлі красувалася карта країни без окупованих територій. На це звернула увагу російська журналістка Марія Певчих на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter 9 листопада.

За її словами, насамперед варто звернути увагу, що Микола Патрушев виступив із промовою про президента Володимира Путіна, яка більше нагадувала поминальний.

"Стомлене від поганих 1990-х років суспільство чекало на вирішення соціальних та економічних проблем та зміцнення національної безпеки. Для цього потрібен був керівник, який міг би поставити на порядок денний добробут населення… Таким лідером був Путін. Він докладно знав стан справ у країні, мав чітку програму дій, бачив мету, уявляв собі завдання, які необхідно вирішити на її досягнення", — йшлося у виступі.

На його фоні можна було помітити карту Російської Федерації, проте на ній не було промальовано окупованих областей України, серед яких Донецька, Луганська, Херсонська та Запорізька. Це незважаючи на те, що Кремль у вересні 2022 року нібито "приєднав" їх до своєї території та вважає за свої.

Микола Патрушев, карта Росії, війна РФ проти України, окуповані території qkxiqdxiqdeihrant

Микола Патрушев, карта Росії, війна РФ проти України, окуповані території

При цьому Кримський півострів, який був захоплений незаконним шляхом у 2014 році, на карті є. Журналістка припустила, що секретар Ради безпеки РФ не визнає рішення президента РФ.

"За карту за спиною Патрушева іншим взагалі впаюють термін. Секретар Ради безпеки не визнає путінські кордони, ай-ай-ай. Напевно, Захід цю карту Патрушеву підкинув", — йдеться в повідомленні.



Актуально

Теги