У Києві рецидивіст побив до смерті пенсіонера

Читать на русском

У Києві рецидивіст побив до смерті пенсіонера

У Києві рецидивіст побив до смерті пенсіонера

У Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, побив до смерті пенсіонера, у якого проживав. Щоб приховати злочин, зловмисник навіть вигадав історію, щоб довести свою непричетність.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, подія трапилась в Оболонському районі столиці. До них надійшло повідомлення про те, що у квартирі було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місці було встановлено, що загиблим виявився 71-річний місцевий мешканець. Останній близько двох тижнів жив із квартирантом.

"Аби ввести в оману слідство, зловмисник розповів, що пенсіонера нібито побили невідомі на вулиці. Однак надалі ми з’ясували, що того вечора між потерпілим та гостем виник конфлікт, у ході якого останній накинувся на пенсіонера та завдав йому множинних тілесних ушкоджень. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події", – додали в пресслужбі.

У Києві рецидивіст побив до смерті пенсіонера та намагався уникнути відповідальності. Подробиці і фото xdideeieuiktant

Поліцейські затримали 40-річного киянина – відомо, що він неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки та шахрайство, а також місяць тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за замах на умисне вбивство.

За фактом завдавання умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке призвело до смерті потерпілого, відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику повідомили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У Києві рецидивіст побив до смерті пенсіонера та намагався уникнути відповідальності. Подробиці і фото



Актуально

Теги