Представники Бучанської громади долучилися до тренінгу "Дані для лідерів" від USAID

Представники Бучанської громади долучилися до тренінгу

У Києві стартував тренінг "Дані для лідерів" у рамках програми "Мріємо та діємо" від USAID , до якого долучилися члени Молодіжної ради та представники Бучанської агенції регіонального розвитку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Бучанська міська рада.

Під час тренінгу команда презентувала Бучанську громаду та поділилися цілями, які ставлять перед собою під час участі у проєкті.

Варто зазначити, що Бучанська громада входить у дванадцятку учасників проєкту "Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю".

Мета якої – створити актуальну програму розвитку молодіжного середовища, яка дозволить молоді кооперуватися із місцевою владою, визначати і просувати потреби молоді у громаді.

Після закінчення інтенсивного курсу навчань, команда разом готуватиме програму на основі досліджень молодіжного середовища громади.

Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Networ.

Нагадаймо, що із лютого у Бучанській громаді розпочнеться прийом заяв на оздоровлення та відпочинок дітей.



Актуально

Теги