Дурнєв відповів, чи вірить у звільнення рідного Маріуполя

Picture

Фото: Олексій Дурнєв/Розмова/YouTube

Блогер Олексій Дурнєв, який народився у Маріуполі, щиро поділився своїми думками стосовно віри у можливість України визволити місто від російських окупантів.

У своєму інтерв’ю для YouTube-каналу "Розмова", він висловив своє ставлення до прогнозів щодо повномасштабної війни, що була розпочата рф майже два роки тому.

Олексій Дурнєв зазначив, що рік тому багато українців сильно вірили у швидке визволення окупованих міст. В той час Збройні сили України ефективно проявили себе у Харківській області, і росіяни швидко відступали. Такі події підняли дух блогера.

"Логічно, що ми, побачивши нашу армію, як вона діє, побачили як вони (окупанти) тікають, ми це екстраполювали на інші наші території", — пояснив шоумен.

Проте зараз він хоче не втрачати надію, хоча постійні прогнози про "завтра-післязавтра" викликали розчарування. Дурнєв не відчуває сорому за те, що рік тому мав сподівання щодо швидкого визволення Маріуполя.

"Чи вірю я в те, що Маріуполь повернеться в Україну? Так. Чи буде це швидко? Тепер думаю, що ні. І складно спрогнозувати, з прогнозами взагалі з цією війною треба зав’язувати", — заявив блогер.

Підготував: Сергій Дага



Актуально

Теги