"Зарево стояло над усім селом, в окупантів великі втрати": спливли нові деталі "бавовни" під Мелітополем

Читать на русском

"Зарево стояло над усім селом, в окупантів великі втрати": спливли нові деталі "бавовни" під Мелітополем
"Зарево стояло над усім селом, в окупантів великі втрати": спливли нові деталі "бавовни" під Мелітополем

Артилерія ЗСУ 1 лютого влаштувала гарячу ніч російським окупантам Мелітополем. Сильний приліт припав територією занедбаної нафтобази в селі Новобогданівка – там знаходилися казарми та велика база окупантів, де вони зберігали свою техніку та боєприпаси.

Об этом сообщает ФИБ

Імовірно, в результаті "хлопка" загарбники зазнали великих втрат. Про це пише Telegram-канал "РІА-Мелітополь".

"Інсайдерські військові канали, як українські, так і самих окупантів, повідомляють, що удар ЗСУ був дуже вдалим і росіяни зазнали серйозних втрат у техніці та живій силі", – йдеться у пості.

Зазначається, що один сильний вибух пролунав у тимчасово окупованому Мелітополі близько 19:31 у середу. Відразу після нього серія "бавовни" відбулася десь далеко за межами міста. Очевидці наголошують, що це могли бути як прильоти, так і пуски ворожої ППО.

"Їх уже чули далеко не всі мелітопольці, але жителі передмістя повідомляють, що у них від вибухових хвиль тряслися будинки і відчинялися вікна. На ранок 2 лютого підтвердилася інформація про сильний приліт територією покинутої нафтобази в селі Новобогданівка. Точні цифри втрат, завданих ворогові, поки що невідомі", – йдеться у повідомленні.

’’Заграва стояло над усім селом, у окупантів великі втрати’’: спливли нові деталі ’’хлопка’’ під Мелітополем

У Генштабі ЗСУ поки не коментували удару по базі ворога в Новобогданівці. Проте ракетну атаку підтверджують місцеві жителі, які пишуть обставини події у соцмережах та на пошту редакції "РІА-Мелітополь".

Так, новобогданівці повідомили про щонайменше сім прильотів по лігві окупантів на нафтобазі.

"Заграва стояла над усім селом, було світло як вдень. У знайомих, що живуть неподалік нафтобази, повибивало вікна", "Там стояла ППО російська. Вже не варто", "Нафтобаза була неробоча. На території були ор*і та їх техніка "Приліт був такий, що біля сусідніх будинків вікна винесло. Усю ніч з бази трупи та поранених ор*і вивозили", — описали "бавовну" свідки.

Источник: Инсайдер



Актуально

Теги