Діяльність Ради не схвалюють більше 75% українців

Згідно з лютневим опитуванням, 40% громадян України не схвалюють діяльність Верховної Ради, ще 37% скоріше не схвалюють, загальний показник перевищив 75%.

Про це свідчать результати опитування соцгрупи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соцдосліджень Міжнародного республіканського інституту, проведеного 17-21 лютого 2024 року.

За даними опитування, цілком схвалюють діяльність парламенту лише 3% з числа опитаних, скоріше схвалюють – 16%, ще 5% — не визначилися.

Відповідно до інфографіки, рівень схвалення діяльності ВРУ неухильно падає. Зокрема, у квітні 2022 року цілком схвалювали діяльність Ради 23% громадян і 41% з числа опитаних — скоріше схвалювали. А вже у вересні 2023 року цей показник знизився до 5% и 22% відповідно.

Також У лютому різко зменшилася кількість симпатиків Зеленського

Опитування було проведено соцгрупою "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту. Дослідження проводилося по всій території України (крім окупованих територій) з 17 по 21 лютого 2024 року. Метод опитування – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Всього було опитано 2,000 жителів України віком від 18 років. Вибірка не включає українців, які зараз не перебувають в Україні. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2.2%. Дослідження фінансувалося Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Вгорі: спікер ВР від "Слуги народу" Руслан Стефанчук (ліворуч) і голова фракції «Слуги народу» у Раді Давид Арахамія персонально приклалися до того, щоб парламентаризм в Україні зробити посміховиськом. Їхне "ляпаніє язиками" і примітивізм у вирішенні питань державної ваги призвели до катастрофи в Україні — втрати величезних територій, а головне — десятків тисяч людських життів у непідготовленій до війни країні

«Аргумент»



Актуально

Теги