Міноборони: Роботи замінятимуть людей на полі бою

Читать на русском

Міноборони: Роботи замінятимуть людей на полі бою

Міноборони: Роботи замінятимуть людей на полі бою

Олексій Бежевець: «Ми достатньо близько до моменту, коли з обох боків будуть воювати машини».

До кінця 2024 року на фронті в Україні з’явиться більше ефективних роботизованих систем, зокрема дронів, які зможуть замінити людей. Про це повідомив уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець в етері Ukrinform TV.

Посадовець пояснив, що такі роботи працюватимуть як з українського, так і з російського боку. Вони будуть ефективно виконувати найскладніші завдання, не наражаючи на небезпеку військових.

«У найближчий перспективі лінія розмежування буде насичена саме такими залізяками, які виконують найтяжчу, найнебезпечнішу роботу за людей», – спрогнозував Бежевець.

За його словами, йдеться не лише про дрони, а й про різні наземні роботизовані системи. Така «війна термінаторів» спостерігатиметься вже дуже скоро, вважає представник Міноборони.

«Умовно кажучи, буде лінія одна, лінія інша, і між ними це все повзає, стріляє, вбиває і не дає нічому живому цю лінію перетнути, тому що одразу вилітає, виїжджає, вбиває, розстрілює. Умовно кажучи, така «війна термінаторів». Ми достатньо близько наближаємося до цього моменту, коли з обох боків будуть машини», – каже Бежевець.



Актуально

Теги