Боярська громада у скорботі: загинув воїн Ілля Тарасюк

Боярська громада у скорботі: загинув воїн Ілля Тарасюк

10 січня 2024 року поблизу села Вербове Запорізької області загинув оператор відділення радіоелектронної боротьби Ілля Тарасюк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Боярська МТГ.

Рідні Іллі написали:

Загинула світла, найдобріша людина, люблячий чоловік і гідний захисник своєї країни.

Ілля Павлович Тарасюк народився 14 листопада 1979 року в сім’ї військових у Миргороді. Сім’я часто переїжджала. Середню школу закінчив у Старокостянтинові, де закохався у небо і літав вже зі старших класів. Згодом навчався у Києві, де захоплення переросло у спосіб життя – він шив вітрила для дельтапланів, на яких літають багато спортсменів світу, а також сам на них літав.

У 2004 році одружився і обрав для проживання Боярку. Ілля був величезним патріотом, дуже розумною, ерудованою, світлою людиною, об’єднував навколо себе тільки найкращих людей. Мав багато планів на життя і мріяв подорожувати.

У лютому 2022 Іллю не взяли до війська, тому чекав, коли знадобиться, і весь час вчився, вивчав і волонтерив. У жовтні 2023 був призваний до ДШВ, потім став оператором РЕБ, але знання не вберегли.

Нагадаймо, що захищаючи Україну від російських окупантів, загинув директор професійного ліцею Українки Костянтин Бахмацький.



Актуально

Теги