РФ тримає у Чорному морі корабель-носій крилатих ракет «Калібр»

Читать на русском Read in English

РФ тримає у Чорному морі корабель-носій крилатих ракет «Калібр»

РФ тримає у Чорному морі корабель-носій крилатих ракет «Калібр»

Станом на ранок 6 квітня Росія вивела у Чорне море єдиний корабель-ракетоносій. Загальний залп складає до 4 крилатих ракет "Калібр".

В Азовському морі ворожих суден не зафіксовано, натомість ще один ракетоносій росіяни утримують у Середземному морі. Про ситуацію розповіли у Військово-морських силах Збройних сил України.

Станом на 7 годину ранку ворожих кораблів на бойовому чергуванні фіксувалося небагато.

"У Чорному морі 1 ворожий корабель – носій крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 4 ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. УСередземному морі 1 ворожий корабель – носій крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 ракет", – розповіли у ВМС.

Водночас цивільні судна, пов’язані з Росією, через Керченську протоку упродовж останньої доби циркулювали досить активно.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря – 9 суден, з них 6 рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 14 суден, з них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор", – додали у ВМС.

Росія тримає у Чорному морі корабель-носій крилатих ракет  queiueiquridzzant

При цьому Росія продовжує порушувати вимоги Міжнародної конвенції з охорони людського життя на морі від 1974 року, вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS).



Актуально

Теги